Geniet in alle rust van onze privé wellness

Zou u graag eens genieten van een dagje wellness, maar doet u dit liever niet te midden van allerlei onbekenden? Sauna Zenter biedt de mogelijkheid van een dagje privé wellness in een luxe spa, waarbij u alle faciliteiten tot uw eigen beschikking hebt.

Een privé wellness met alle gewenste faciliteiten

Tijdens het bezoek heeft u de mogelijkheid om in alle rust te genieten van alle faciliteiten van onze privé sauna, zoals de Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche en een koude stortdouche. Om hierna te ontspannen en het lichaam de mogelijkheid te geven om af te koelen, kunt u gebruik maken van het relaxgedeelte en het buitenterras. Zonder dat u hoeft te wachten totdat er een plek vrij komt in de sauna of te ergeren aan mensen die hun handdoeken overal maar neerleggen zonder er daadwerkelijk plaats te nemen. Heerlijk toch?

Een dagje privé wellness combineren met een overnachting

Wilt u van een dagje wellness bij Sauna Zenter met vrienden of familie echt een uitje maken? Combineer dan een dagje privé wellness met een overnachting in een hotel in de buurt, en bezoek tevens de gezellige steden Eindhoven of Den Bosch. De privé spa en wellness is te reserveren voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Doordat u de gehele ruimte met alle faciliteiten voor uw gezelschap hebt, hoeft u geen rekening te houden met bijvoorbeeld badkleding- of vrouwendagen. Dit is vooral fijn voor beginnende saunabezoekers, maar biedt ook voordelen voor frequente bezoekers aan een sauna. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de saunatemperatuur bepalen, muziek kiezen en zelfs de geur van de opgieting, dat toch zorgt voor een unieke ervaring.

Een bezoek aan de privé wellness van Sauna Zenter is inclusief badjas, handdoeken, bad- en doucheproducten.

SAMEN TOE AAN ONTSPANNING? OF GEWOON EVEN LEKKER OPWARMEN?

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug.

Nb.Mocht u op de dag van uw bezoek toch gezondheidsklachten hebben dan kunt u de reservering kostenloos verplaatsen naar een later tijdstip. 

Tot slot. Mochten wij door verdergaande maatregelen ook tijdelijk onze deuren moeten sluiten dan kunt u uw afspraak uiteraard naar een later tijdstip verzetten of ervoor kiezen om de aanbetaling terug gestort te krijgen!

1) Kies aantal personen:

Kinderen (0-4) jaar gratis

2) Kies een datum en tijd:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
Kies jouw tijd op: vrijdag 27 mei 2022
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet meer te reserveren
  3) Kies een arrangement:

  Heerlijk genieten van onze wellness ruimte of wil je jouw partner romantisch verrassen? Kies hier jullie arrangement.

  Wellness Arrangement
  + € 0,00
  Meer info
  Romantisch Arrangement
  + € 25,00
  Meer info
  4) Verlengen
  3 uur genieten? Verleng voor €25 euro je reservering met een half uur.
  5) Kadobon/Kortingscode
  6) Vul uw gegevens in:
  1) Kies uiterlijk kadobon:
  Wellness kadobon
  Romantisch kadobon
  2) Vul uw gegevens in:
  * De kosten voor verzending per post zijn € 2,-
  3) Vul de gegevens van de ontvanger in:
  4) Kies betaalmethode: