Rust en ruimte in onze privé wellness

Zou u graag eens genieten van een dagje wellness, maar doet u dit liever niet te midden van allerlei onbekenden? Sauna Zenter biedt de mogelijkheid van een dagje privé wellness in een luxe spa, waarbij u alle faciliteiten tot uw eigen beschikking hebt. Het wellness arrangement geeft u de mogelijkheid in alle rust te genieten van de Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche en een koude stortdouche. Om in de wellness na de sauna te ontspannen en het lichaam de mogelijkheid te geven af te koelen kunt u gebruik maken van het relaxgedeelte en het buitenterras. Heerlijk toch om niet te hoeven wachten totdat er plek vrij gekomen is in de sauna en u niet te hoeven ergeren aan mensen die hun handdoeken overal maar neerleggen zonder er daadwerkelijk plaats te nemen?

Een dagje wellness combineren

Wilt u van een dagje wellness met vrienden of familie echt een uitje maken? Combineer dan een dagje privé wellness bij Sauna Zenter met een overnachting in een hotel in de buurt, en bezoek tevens de gezellige steden Eindhoven of Den Bosch. De spa en wellness is te reserveren voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Doordat u de gehele ruimte met alle faciliteiten voor uw gezelschap hebt, hoeft u geen rekening te houden met bijvoorbeeld badkleding- of vrouwendagen. Dit is vooral fijn voor beginnende saunabezoekers, maar biedt ook voordelen voor frequente bezoekers aan een sauna. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de saunatemperatuur bepalen, muziek kiezen en zelfs de geur van de opgieting, dat toch zorgt voor een unieke ervaring.

De wellness aanbieding is inclusief badjas, handdoeken, bad- en doucheproducten.

SAMEN TOE AAN ONTSPANNING? OF GEWOON EVEN LEKKER OPWARMEN?

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug.

Nb.Mocht u op de dag van uw bezoek toch gezondheidsklachten hebben dan kunt u de reservering kostenloos verplaatsen naar een later tijdstip. 

Tot slot. Mochten wij door verdergaande maatregelen ook tijdelijk onze deuren moeten sluiten dan kunt u uw afspraak uiteraard naar een later tijdstip verzetten of ervoor kiezen om de aanbetaling terug gestort te krijgen!

1) Kies aantal personen:

Kinderen (0-4) jaar gratis

2) Kies een datum en tijd:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
Kies jouw tijd op: maandag 30 november 2021
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet meer te reserveren
  3) Kies een arrangement:

  Heerlijk genieten van onze wellness ruimte of wil je jouw partner romantisch verrassen? Kies hier jullie arrangement.

  Wellness Arrangement
  + € 0,00
  Meer info
  Romantisch Arrangement
  + € 25,00
  Meer info
  4) Verlengen
  3 uur genieten? Verleng voor €25 euro je reservering met een half uur.
  5) Kadobon/Kortingscode
  6) Vul uw gegevens in:
  1) Kies uiterlijk kadobon:
  Wellness kadobon
  Romantisch kadobon
  2) Vul uw gegevens in:
  * De kosten voor verzending per post zijn € 2,-
  3) Vul de gegevens van de ontvanger in:
  4) Kies betaalmethode: