Geniet in alle rust van onze privé wellness

Zou u graag eens genieten van een dagje wellness, maar doet u dit liever niet te midden van allerlei onbekenden? Sauna Zenter biedt de mogelijkheid van een dagje privé wellness in een luxe spa, waarbij u alle faciliteiten tot uw eigen beschikking hebt.

Een privé wellness met alle gewenste faciliteiten

Tijdens het bezoek heeft u de mogelijkheid om in alle rust te genieten van alle faciliteiten van onze privé sauna, zoals de Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche en een koude stortdouche. Om hierna te ontspannen en het lichaam de mogelijkheid te geven om af te koelen, kunt u gebruik maken van het relaxgedeelte en het buitenterras. Zonder dat u hoeft te wachten totdat er een plek vrij komt in de sauna of te ergeren aan mensen die hun handdoeken overal maar neerleggen zonder er daadwerkelijk plaats te nemen. Heerlijk toch?

Een dagje privé wellness combineren met een overnachting

Wilt u van een dagje wellness bij Sauna Zenter met vrienden of familie echt een uitje maken? Combineer dan een dagje privé wellness met een overnachting in een hotel in de buurt, en bezoek tevens de gezellige steden Eindhoven of Den Bosch. De privé spa en wellness is te reserveren voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Doordat u de gehele ruimte met alle faciliteiten voor uw gezelschap hebt, hoeft u geen rekening te houden met bijvoorbeeld badkleding- of vrouwendagen. Dit is vooral fijn voor beginnende saunabezoekers, maar biedt ook voordelen voor frequente bezoekers aan een sauna. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de saunatemperatuur bepalen, muziek kiezen en zelfs de geur van de opgieting, dat toch zorgt voor een unieke ervaring.

Een bezoek aan de privé wellness van Sauna Zenter is inclusief badjas, handdoeken, bad- en doucheproducten.