In alle rust genieten van een privé hammam

Hoewel veel mensen wel eens een sauna bezoeken, is de term ‘hammam’ nog een stuk onbekender. Maar hoe verschilt een hammam eigenlijk van een sauna? Niet zo heel veel, aangezien hammam de Turkse variant is van het welbekendere Romeinse badhuis. Beide hebben tot doel het lichaam te reinigen en gezond te houden, en geestelijk te ontspannen. Vooral met dat laatste hebben mensen in een openbare sauna echter soms moeite, omdat ze zich niet op hun gemak voelen tussen onbekenden.

Bij Sauna Zenter reserveert u de gehele ruimte met de Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche, een koude stortdouche, de relaxruimte en het buitenterras voor uzelf af. Zo hebt u alle privacy en kunt u echt volledig ontspannen. Bezoekt u voor het eerst een sauna, vertellen wij u graag meer over de verschillende saunagangen. Ook mensen die vaker een bezoek brengen aan een sauna bieden wij overigens een uniek uitje, doordat zelf de saunatemperatuur ingesteld kan worden, en de muziek en de geur van opgieting zelf gekozen kunnen worden. De ruimte is geschikt voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen, zodat u met zijn tweeën of met vrienden of familie ongestoord kunt genieten van een dagje wellness.

Centraal gelegen hammam spa

Sauna Zenter biedt een hammam centraal gelegen tussen Eindhoven, Venlo en Den Bosch. Door de unieke ervaring van een privé spa en wellness wordt de hammam sauna echter bezocht door mensen uit het hele land, zoals uit  Amsterdam, Utrecht en Breda.

SAMEN TOE AAN ONTSPANNING? OF GEWOON EVEN LEKKER OPWARMEN?

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug.

Nb.Mocht u op de dag van uw bezoek toch gezondheidsklachten hebben dan kunt u de reservering kostenloos verplaatsen naar een later tijdstip. 

Tot slot. Mochten wij door verdergaande maatregelen ook tijdelijk onze deuren moeten sluiten dan kunt u uw afspraak uiteraard naar een later tijdstip verzetten of ervoor kiezen om de aanbetaling terug gestort te krijgen!

1) Kies aantal personen:

Kinderen (0-4) jaar gratis

2) Kies een datum en tijd:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
Kies jouw tijd op: maandag 30 november 2021
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet meer te reserveren
  3) Kies een arrangement:

  Heerlijk genieten van onze wellness ruimte of wil je jouw partner romantisch verrassen? Kies hier jullie arrangement.

  Wellness Arrangement
  + € 0,00
  Meer info
  Romantisch Arrangement
  + € 25,00
  Meer info
  4) Verlengen
  3 uur genieten? Verleng voor €25 euro je reservering met een half uur.
  5) Kadobon/Kortingscode
  6) Vul uw gegevens in:
  1) Kies uiterlijk kadobon:
  Wellness kadobon
  Romantisch kadobon
  2) Vul uw gegevens in:
  * De kosten voor verzending per post zijn € 2,-
  3) Vul de gegevens van de ontvanger in:
  4) Kies betaalmethode: