In alle rust genieten van een privé hammam

Hoewel veel mensen wel eens een sauna bezoeken, is de term ‘hammam’ nog een stuk onbekender. Maar hoe verschilt een hammam eigenlijk van een sauna? Niet zo heel veel, aangezien hammam de Turkse variant is van het welbekendere Romeinse badhuis. Beide hebben tot doel het lichaam te reinigen en gezond te houden, en geestelijk te ontspannen. Doordat mensen zich vaak niet op hun gemak voelen tussen onbekenden hebben zij vaak moeite om te ontspannen. In de privé hammam van Sauna Zenter heeft u hier geen last van.

Privé hammam voor uw beschikking

Bij Sauna Zenter reserveert u de gehele ruimte met alle faciliteiten. De Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche, een koude stortdouche, de relaxruimte en het buitenterras zijn enkel voor u ter beschikking. Zo hebt u alle privacy en kunt u echt volledig ontspannen. Bezoekt u voor het eerst een sauna, vertellen wij u graag meer over de verschillende saunagangen. Voor de mensen die wat ervaren zijn met een saunabezoek bieden wij ook een uniek uitje. Zo kunnen onze bezoekers de saunatemperatuur naar wens instellen en de muziek en de geur van de opgieting zelf kiezen. De ruimte is geschikt voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Hierdoor kunt u met zijn tweeën of met vrienden of familie ongestoord genieten van een dagje privé wellness.

Centraal gelegen privé hammam

Sauna Zenter biedt een privé hammam centraal gelegen tussen Eindhoven, Venlo en Den Bosch. Door de unieke ervaring van zeer tevreden bezoekers van onze privé spa en wellness wordt de hammam sauna echter bezocht door mensen uit het hele land, zoals uit  Amsterdam, Utrecht en Breda.