In alle rust genieten van een privé hammam

Hoewel veel mensen wel eens een sauna bezoeken, is de term ‘hammam’ nog een stuk onbekender. Maar hoe verschilt een hammam eigenlijk van een sauna? Niet zo heel veel, aangezien hammam de Turkse variant is van het welbekendere Romeinse badhuis. Beide hebben tot doel het lichaam te reinigen en gezond te houden, en geestelijk te ontspannen. Doordat mensen zich vaak niet op hun gemak voelen tussen onbekenden hebben zij vaak moeite om te ontspannen. In de privé hammam van Sauna Zenter heeft u hier geen last van.

Privé hammam voor uw beschikking

Bij Sauna Zenter reserveert u de gehele ruimte met alle faciliteiten. De Finse sauna, het zwembad, het whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche, een koude stortdouche, de relaxruimte en het buitenterras zijn enkel voor u ter beschikking. Zo hebt u alle privacy en kunt u echt volledig ontspannen. Bezoekt u voor het eerst een sauna, vertellen wij u graag meer over de verschillende saunagangen. Voor de mensen die wat ervaren zijn met een saunabezoek bieden wij ook een uniek uitje. Zo kunnen onze bezoekers de saunatemperatuur naar wens instellen en de muziek en de geur van de opgieting zelf kiezen. De ruimte is geschikt voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Hierdoor kunt u met zijn tweeën of met vrienden of familie ongestoord genieten van een dagje privé wellness.

Centraal gelegen privé hammam

Sauna Zenter biedt een privé hammam centraal gelegen tussen Eindhoven, Venlo en Den Bosch. Door de unieke ervaring van zeer tevreden bezoekers van onze privé spa en wellness wordt de hammam sauna echter bezocht door mensen uit het hele land, zoals uit  Amsterdam, Utrecht en Breda.

SAMEN TOE AAN ONTSPANNING? OF GEWOON EVEN LEKKER OPWARMEN?

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug.

Nb.Mocht u op de dag van uw bezoek toch gezondheidsklachten hebben dan kunt u de reservering kostenloos verplaatsen naar een later tijdstip. 

Tot slot. Mochten wij door verdergaande maatregelen ook tijdelijk onze deuren moeten sluiten dan kunt u uw afspraak uiteraard naar een later tijdstip verzetten of ervoor kiezen om de aanbetaling terug gestort te krijgen!

1) Kies aantal personen:

Kinderen (0-4) jaar gratis

2) Kies een datum en tijd:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
Kies jouw tijd op: vrijdag 28 mei 2022
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet meer te reserveren
  3) Kies een arrangement:

  Heerlijk genieten van onze wellness ruimte of wil je jouw partner romantisch verrassen? Kies hier jullie arrangement.

  Wellness Arrangement
  + € 0,00
  Meer info
  Romantisch Arrangement
  + € 25,00
  Meer info
  4) Verlengen
  3 uur genieten? Verleng voor €25 euro je reservering met een half uur.
  5) Kadobon/Kortingscode
  6) Vul uw gegevens in:
  1) Kies uiterlijk kadobon:
  Wellness kadobon
  Romantisch kadobon
  2) Vul uw gegevens in:
  * De kosten voor verzending per post zijn € 2,-
  3) Vul de gegevens van de ontvanger in:
  4) Kies betaalmethode: