Met een Sauna Zenter kadobon geef je ontspanning kado!

Of het nou voor de liefde van uw leven is, uw ouders die het verdienen, een collega of een stel wat u heerlijk wilt verrassen . Een sauna kadobon van Saunazenter is altijd een passend kado om te geven.

Een privé sauna kadobon is het ideale kado

Op zoek naar een origineel kado? Een sauna kadobon van Sauna Zenter is een perfect kado voor uw naasten. U kunt de kadobon personaliseren met een aangepaste uitstraling en een gepersonaliseerde boodschap. De ontvanger zal hoe dan ook blij zijn met deze kadobon Met de Sauna Zenter kadobon geeft u ontspanning kado aan de ontvanger. Uw naaste kan in volledige privacy genieten van een dagje in onze privé wellness en kan zelf beslissen wanneer dit bezoek wordt ingepland. Een ideaal kado dus.

Een ontspannen kado en gemakkelijk te bestellen

Onze privé sauna kadobon bestelt u gemakkelijk online en u kunt er nog een leuke persoonlijke boodschap op kwijt ook! Kies hieronder het uiterlijk van de bon en vul uw gegevens en de gegevens van degene die u wilt verrassen in. Typ er een leuke persoonlijke boodschap bij, kies een bedrag en betaal gemakkelijk online. U ontvangt dan direct jouw persoonlijk opgemaakte bon in de mail.

Op de sauna kadobon staat een uniek nummer waarmee de ontvanger zelf zijn of haar reservering kan maken via onze site. Tijdens dit bezoek kan de ontvanger gebruik maken van alle faciliteiten die onze privé sauna te bieden heeft.

Wij wensen u alvast veel plezier met geven!

PS. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de bon ook toezenden

1) Kies uiterlijk kadobon:
Wellness kadobon
Romantisch kadobon
2) Vul uw gegevens in:
* De kosten voor verzending per post zijn € 2,-
3) Vul de gegevens van de ontvanger in:
4) Kies betaalmethode: