Welkom bij privé Sauna Zenter

Sauna Zenter is een luxe privé sauna voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Zowel ervaren als onervaren sauna bezoekers zijn bij ons aan het juiste adres. Beginnende sauna bezoekers kunnen bij ons in alle rust en privacy kennis maken met het begrip sauna zonder zich over een drempel heen te moeten zetten. Meer ervaren sauna bezoekers krijgen een hele nieuwe sauna ervaring doordat zij alle faciliteiten voor zichzelf hebben.

Zelf de geur van de opgieting kiezen, de temperatuur van de sauna bepalen en een keuze voor de muziek maken maakt van de sauna ervaring weer iets heel anders. In onze mooie privé sauna ruimte bieden wij naast een ruime Finse sauna, een whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche met zijdouches, een ijskoude stortdouche, een relaxgedeelte en een buitenterras. Zelfs een zwembad ontbreekt niet. En wilt u tijdens uw bezoek iets drinken? Dan kunt u gebruikmaken van de minibar. Voor mensen die met de sauna willen kennismaken, over enige drempelvrees beschikken of het gewoon niet prettig vinden om naar een openbare sauna te gaan bieden wij de perfecte oplossing.

U mag van ons een deskundige begeleiding verwachten. Bij een eerste bezoek wordt de volledige saunagang uitgelegd. Uit de ervaringen van onze gasten weten wij dat wij erin geslaagd zijn om een plek te creëren waar mensen in alle privacy en rust tot zichzelf kunnen komen. Onze sfeervolle ruimte geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid. In dit hectische tijdperk een aangename ontspanning. Lekker een paar uurtjes met zijn tweetjes of met vrienden naar de sauna.Wij bieden de ultieme uitkomst. Het enige wat u om hygiënische reden moet meebrengen zijn slippers. Handdoeken en badjassen liggen voor u klaar.

Faciliteiten