Faciliteiten van onze privé sauna

Sauna Zenter is een luxe privé sauna voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Zowel ervaren als onervaren sauna bezoekers zijn bij ons aan het juiste adres. Beginnende sauna bezoekers kunnen bij ons in alle rust en privacy kennis maken met het begrip sauna zonder zich over een drempel heen te moeten zetten. Meer ervaren (privé) sauna bezoekers krijgen een hele nieuwe sauna ervaring doordat zij alle faciliteiten voor zichzelf hebben. Over welke faciliteiten beschikt onze privé sauna? Lees het hieronder!

Een privé sauna met alle faciliteiten die je nodig hebt

Zelf de geur van de opgieting kiezen, de temperatuur van de sauna bepalen en een keuze voor de muziek maken maakt het bezoek aan de sauna een unieke ervaring. In onze mooie privé sauna ruimte bieden wij naast een ruime Finse sauna, een whirlpoolbad, een voetenbad, een regendouche met zijdouches, een ijskoude stortdouche, een relaxgedeelte met ligbed en een buitenterras. Zelfs een zwembad ontbreekt niet. En wil je tijdens jullie bezoek iets drinken? Dan kun je tegen betaling gebruikmaken van de minibar. Het gebruik van Thee en Nespresso koffie zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor het eerst naar de sauna? Bij ons ben je aan het juiste adres

Voor mensen die met de sauna willen kennismaken, over enige drempelvrees beschikken of het gewoon niet prettig vinden om naar een openbare sauna te gaan bieden wij de perfecte oplossing. Je mag van ons een deskundige begeleiding verwachten. Bij een eerste bezoek wordt de volledige saunagang uitgelegd. Uit de ervaringen van onze gasten weten wij dat wij erin geslaagd zijn om een plek te creëren waar mensen in alle privacy en rust tot zichzelf kunnen komen. Onze sfeervolle ruimte geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid. In dit hectische tijdperk een aangename ontspanning.

De faciliteiten van onze privé sauna zorgen ervoor dat jullie lekker een paar uurtjes met zijn tweetjes of met vrienden kunnen genieten van de wellness. Wij bieden de ultieme uitkomst. Het enige wat jullie om hygiënische reden zelf mee moeten brengen zijn slippers. Handdoeken en badjassen liggen voor jullie klaar.

Graag tot ziens bij Sauna Zenter

Martin & Ria

Reserveer nu uw privé sauna bezoek
all inclusive privé sauna
prive sauna zwembad
ontspannen in prive wellness

Binnenkijken met google 360 view

Wat onze gasten vertellen