Uw privé wellness bezoek reserveren

Via ons online reserveringssysteem kunt u direct uw privé sauna bezoek reserveren. Je ontvangt na de betaling per mail jouw reserveringsbevestiging. In de reserveringsmodule hieronder kunt u de beschikbaarheid van onze sauna bekijken. De in groen aangegeven tijden zijn nog beschikbaar. Klik op een dag en tijdstip naar keuze om jouw online reservering te maken en aan te betalen.

Aanbetaling vóór uw bezoek aan onze privé wellness

Voor het maken van een reservering aan onze privé wellness vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heeft u gereserveerd, maar moet u de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug. Mocht u op de dag van uw bezoek toch gezondheidsklachten hebben dan kunt u de reservering kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip.

Privé saunabezoek gereserveerd? Wij regelen de rest!

Nu uw bezoek aan onze privé wellness is gereserveerd is alles geregeld. U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van alle wellness faciliteiten die wij te bieden hebben. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de handdoeken en badjassen klaarliggen en jullie tegen een kleine vergoeding beschikking hebben tot de minibar. Het gebruik van thee en Nespresso koffie zijn gratis te gebruiken tijdens uw bezoek.